Dragi unioniști, avem candidat unic! | Iulian Gramațki Dragi unioniști, avem candidat unic! | Blog din rețeaua Romanism.ro
RSS Feed

Dragi unioniști, avem candidat unic!

0

octombrie 28, 2016 by Iulian Gramațki

Dragi unioniști, avem candidat unic!
În urma debandadei de pe scena politică din R.M. din ultimele zile, care a culminat astăzi cu decizia lui Mihai Ghimpu de a se retrage, iată că în al doisprezecelea ceas am ajuns să avem un candidat unic unionist. Ana GUTU, din momentul fondării Partidului Unionist „Dreapta”, și-a asumat pe deplin dezideratul unionist, vociferat cu tot mai mare intensitate de pături tot mai largi ale societății civile. Acum e necesară o coagulare a noastră, a tuturor, ca să arătăm că suntem mulți, uniți și puternici, iar dorința de unire este una puternică și în stânga Prutului, contrar afirmațiilor unor analiști cu perspective distorsionate.
P.S. Dat fiind faptul că orice retragere avantajează candidatul socialiștilor, Igor Dodon, este important ca toți cei care aveau de gând să voteze pe Mihai Ghimpu să nu ezite și să iasă la vot, fiind conștienți de faptul că există un candidat gata să-și asume un parcurs unionist pentru Republica Moldova.


0 comments »

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.

ChatVorbește instant cu noi !+